Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Præsidentkandidaterne skal møde med Tusquets

Præsidentvalg 2021 - 20. januar 2021
Præsidentkandidaterne skal møde med Tusquets

© FC Barcelona


Barca er inde i en spillemæssig og ledelsesmæssig krise. Intet fungerer hverken på eller uden for banen og i dag er der et vigtigt møde i jagten på endelig at tage et skridt ud af Bartomeus ruiner. De tre præsidentkandidater skal nemlig mødes med Tusquets, klubbens midlertidige præsident.

Da Tusquets fik til opgave at agere midlertidig præsident i klubben slog han fast, at hans hovedopgave var at kalde til valg hurtigst muligt. Regler gjorde dog, at han ikke kunne gøre det med det samme, og da det endelig kunne lade sig gøre, blev restriktionerne i Catalonien strammet så meget, at det nu ikke er muligt at afholde valget. Netop af den grund ønsker klubben at gøre valget elektronisk fremadrettet.

I dag klokken 17.15 dukker Joan Laporta, Victor Font og Toni Freixa op på klubbens kontor, hvor de skal mødes med Tusquets. Målet er at finde en ny dato for præsidentvalget. Det var oprindeligt sat til den 24. januar, men på grund af restriktionerne er det ikke muligt. Derfor blev der tale om, at man udskyder valget til marts, men det kan vise sig, at det allerede bliver til februar.

Dagens møde kommer primært til at omhandle valgdagen. Joan Laporta er fortaler for at holde valget så hurtigt som muligt, da han naturligvis er den klare favorit og jo mindre tid de øvrige kandidater får, jo færre muligheder har de for at sprede deres ord og promovere deres kampagne. Spørgsmålet er dog om de kan blive enige i dag. Det bliver vi klogere på i aften.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder