Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca ser positivt på Inters Barella

Transfermarked - 20. januar 2021
Medie: Barca ser positivt på Inters Barella

©


Han er kun 23 år, men er godt i gang med at slå sit navn fast på den store fodboldscene. Hvis du ikke kendte ham før, så kender du ham nok nu efter en forrygende kamp mod Juventus den seneste weekend. Der er tale om Inters Nicolo Barella.

Ifølge La Gazette dello Sport har Barca folk til at følge Barellas udvikling og rapporterne hidtil har alle været positive. Der er dog ikke tale om et muligt skifte her i januar, hvor transfervinduet faktisk har åbent til trods for den lave aktivitet, men en mulighed kunne byde sig til sommer.

Til sommer har Barca fået sig en ny præsident, som kommer ind med sin ledelse og udpeger sin egen sportsdirektør. I den forbindelse kan interessen for Barella ryge til jorden, hvis ikke den nye ledelse ser ham som en mulighed - men klubbens scouts har sendt positive rapporter retur, som der til sommer skal tages stilling til.

Både Bayern München og Real Madrid har også et øje på ham, så der er tale om en spiller, der så småt er begyndt at blive interessant for topklubberne rundt om i Europa. Han fik faktisk debut i Cagliari i 2015 og blev sidste sæson hentet til Inter for bare 12 millioner euro. I dag har han en markedsværdi på 55 millioner euro.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder