Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Den sportslige ledelse vil have Eric Garcia nu

Transfermarked - 20. januar 2021
Den sportslige ledelse vil have Eric Garcia nu

©


I sidste uge var der møde mellem præsidentkandidaterne og den midlertidige præsident Carles Tusquets og her blev alle enig om, at det er bedst at vente til sommer med at hente Eric Garcia. Hvis man vil have ham her i januar, så koster han op mod 10 millioner euro. Hvis man venter til sommer, så kan han hentes gratis.

Men den sportslige ledelse og Ronald Koeman er uenig. De ønsker at hente Garcia her i januar, da man ser enorme udfordringer i forsvaret med Piqué ude med en længerevarende skade mens Samuel Umtiti har svært ved at finde sit niveau. Desuden imponerer Clement Lenglet slet ikke - faktisk er det kun Ronald Araujo, som modtager roser.

Oscar Mingueza fik en god start efter sin debut, men ud af det blå blev han valgt til at spille højreback for Sergi Roberto og Sergino Dest, og det er han ikke god til. Specielt mod Athletic Bilbao så man hvor mange problemer Mingueza havde som højreback og Koeman tør ikke at smide Lenglet på porten og forsøge at gøre Mingueza vil fast mand i startopstillingen.

Derfor ser Ronald Koemans team det nødvendigt, at man henter Eric Garcia her i januar. Den sportslige ledelse i klubben - ledet af Ramon Planes - deler samme opfattelse og på dagens møde mellem præsidentkandidaterne og Tusquets vil man forsøge at presse en accept igennem. Det er nødvendigt at handle, da forsvaret har set skidt ud over en længere periode, mener trænerteamet og den sportslige ledelse.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder