Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Truppen til pokalkampen mod Cornellá

Copa del Rey - 21. januar 2021




Barca træder ind i Copa del Rey med en udekamp mod Cornellá, som ligger få kilometer fra Camp Nou. Der er tale om en mindre rejse og det glæder Ronald Koeman, som sammen med sine spillere har været ude på fem rejser på under tre uger.

Cornellá er blandt de mindre hold i turneringen og derfor var det ventet, at Koeman ville spare på nogle af de spillere, som har figureret oftest i de øvrige kampe. Træneren har netop udtaget sin trup.

Messi er ude med karantæne, men ellers er der blevet plads til Tenas, Ilaix, Mingueza, Konrad og Collado mens også Riqui Puig er udtaget og han må formodes, at få godt med spilletid. Derudover er Griezmann, Dembélé, Pedri, Lenglet og Busquets også udtaget til trods for at de har spillet mange kampe på det seneste.



FC Barcelonas trup mod Cornellá
Ter Stegen, Neto, Tenas, Araujo, Busquets, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Dembélé, Puig, Lenglet, Pedri, Trincao, Matheus, Umtiti, Junior, Ilaix, Mingueza, Konrad og Collado

Efter at have set Atletico Madrids kamp mod Cornellá, hvor madrilenerne blev slået ud, og da Real Madrid i aftes også blev slået ud, er der grund til ikke at tage for let på opgaven. Det hele skal nemlig afgøres i aften - der er ingen returkamp.

Der er kick off i aften klokken 21. Ingen danske kanaler viser opgøret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Truppen til pokalkampen mod Cornellá

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder