Annonce


Annonce

Annonce

Barca bekræfter: Dest er skadet

Skader - 20. januar 2021
Sergiño Dest var ligesom Lionel Messi tvivlsom til Super Cup finalen mod Athletic Bilbao, men begge blev vurderet klar til at spille fra start. Dest måtte dog udgå i pausen, da han mærkede smerter og i dag bekræfter Barca, at han har pådraget sig en skade.

Der er umiddelbart tale om muskelproblemer i højre lår og det vides ikke hvor længe han må sidde ude. På dagens pressemøde slog Koeman dog fast, at amerikaneren næppe kommer i spil i morgen mod Cornellá og nok heller ikke i weekenden ude mod Elche. Desuden er Sergi Roberto ude hvorfor Koeman skal finde en løsning.

Mod Bilbao i pokalfinalen var det Oscar Mingueza som kom ind og spillede højreback, men han gjorde ikke god reklame for sig selv. Det var tydeligt, at han slet ikke fungerede som højreback og derfor bliver det spændende at se, hvad Koeman vælger forud for de to kommende kampe, hvor hverken Dest eller Roberto er med.

Koeman kunne endvidere fortælle, at Roberto meget snart træner med truppen igen, men fra at træne med til at være klar til kamp er der alligevel et godt stykke vej til hvorfor man ikke skal forvente at se Roberto i aktion før i løbet af februar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca bekræfter: Dest er skadet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder