Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca bekræfter: Dest er skadet

Skader - 20. januar 2021Barca bekræfter: Dest er skadet

© FC Barcelona


Sergiño Dest var ligesom Lionel Messi tvivlsom til Super Cup finalen mod Athletic Bilbao, men begge blev vurderet klar til at spille fra start. Dest måtte dog udgå i pausen, da han mærkede smerter og i dag bekræfter Barca, at han har pådraget sig en skade.

Der er umiddelbart tale om muskelproblemer i højre lår og det vides ikke hvor længe han må sidde ude. På dagens pressemøde slog Koeman dog fast, at amerikaneren næppe kommer i spil i morgen mod Cornellá og nok heller ikke i weekenden ude mod Elche. Desuden er Sergi Roberto ude hvorfor Koeman skal finde en løsning.

Mod Bilbao i pokalfinalen var det Oscar Mingueza som kom ind og spillede højreback, men han gjorde ikke god reklame for sig selv. Det var tydeligt, at han slet ikke fungerede som højreback og derfor bliver det spændende at se, hvad Koeman vælger forud for de to kommende kampe, hvor hverken Dest eller Roberto er med.

Koeman kunne endvidere fortælle, at Roberto meget snart træner med truppen igen, men fra at træne med til at være klar til kamp er der alligevel et godt stykke vej til hvorfor man ikke skal forvente at se Roberto i aktion før i løbet af februar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

57 min. Ez Abde: "Vores landstræner instruerede ...
1 t. Ez Abde: "Opgive muligheden for at spill...
3 t. Barca-spillere, som stadig er med ved VM...
4 t. Ter Stegen: "Det er svært at finde de re...
5 t. Sergi Roberto er klar til at forlænge si...
6 t. Barca har ikke lukket muligheden for at ...
7 t. Xavi og Kessié mødtes i mandags. Her for...
8 t. I kampen mod Marokko blev Gavi den yngst...
10 t. Frenkie de Jong er i karantæne til en po...
11 t. Joao Felix er klar til at skifte. Han vi...

Ugens mest læste

Seneste nyheder