Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién: Barca har stadig ikke betalt mig

Nyheder - 20. januar 2021
Setién: Barca har stadig ikke betalt mig

©


Quique Setiéns tid i Barca stoppede brat, da Bayern München bankede hans mandskab med 8-2 og kort tid efter blev Setién og hans trænerteam fyret hvorefter Ronald Koeman kom til. Fyringen betød, at Barca skulle udbetale en sum penge til Setién for den resterende del af kontrakten. De penge har Setién endnu ikke set.

I dag havde Cadena SER besøg af Setiéns assistent i Barca, Eder Sarabia, som netop er blevet ansat som cheftræner i Gerard Piqués klub, FC Andorra, og noget overraskende dukkede Setién også op. Journalisten spurgte den tidligere Barca-træner, om klubben har betalt ham hvad de skylder, og til det svarede han:

- Nej, Barca har ikke betalt mig. Jeg venter stadig, kom det kontakt fra Setién, som slet ikke fik nogen fyringsseddel af klubben tilbage i august. Den kom først en måned senere, hvor det på papiret var officielt. Og derfor skal Barca altså punge ud svarende til den løn, Setién ville have fået i den resterende del af sin kontrakt.

Barca er i såvel økonomiske problemer som ledelsesmæssige problemer, men det har Setién intet at gøre med hvorfor han har sat sin advokat på sagen, da han er berettiget til de penge, som klubben skylder ham. Den kommende Barca-præsident går helt sikkert et stort oprydningsarbejde i møde - for Bartomeu har efterladt klubben i ruiner.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder