Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca er nu det største hold tilbage i Copa del Rey

Copa del Rey - 21. januar 2021
Barca er nu det største hold tilbage i Copa del Rey

©


I Barca er der ingen optimisme i disse dage. Umiddelbart venter folket på, at en ny præsident lander, så man kan få et ordentligt projekt sat på benene. Spillet på banen under Ronald Koeman har været rystende ringe og selvom man nu har fået stor hjælp i Copa del Rey, så er intet afgjort.

I aften skal Barca således møde Cornellá i Copa del Rey. Cornellá slog i seneste runde Atletico Madrid ud af turneringen og i aftes var det Real Madrids tur til at skuffe, da de over 120 minutter ikke kunne formå at slå Alcoyano fra landets tredjebedste fodboldrække. Dermed er både Atletico Madrid og Real Madrid ude af turneringen og på papiret er Barca nu det største hold tilbage i pokalen.

Sådan ser det i hvert fald ud på papiret, men en helt anden ting er at bevise det på banen. Barca får helt sikkert nok at se til i aften, hvor Ronald Koeman forventes at rotere for at give nogle af stamspillerne en pause. Derfor bliver det næppe et sammenspillet hold, som han sætter op mod Cornellá, men catalanerne er stadig favorit til at snuppe sejren - præcis som Atletico og Real var det mod Cornellá og Alcoyano.

Forskellen i turneringen er, at der ikke længere spilles returkampe hvorfor de mindre hold får en kæmpe mulighed for at spille sig videre, som man ser flere og flere tilfælde på. Det betyder, at Barca kun har i aften til at sikre sig videre avancement. Det kommer til at trække kæmpe overskrifter hvis Barca, Real Madrid og Atletico Madrid alle ryger ud så tidligt i turneringen.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder