Annonce


Annonce

Annonce

Barca er nu det største hold tilbage i Copa del Rey

Copa del Rey - 21. januar 2021




I Barca er der ingen optimisme i disse dage. Umiddelbart venter folket på, at en ny præsident lander, så man kan få et ordentligt projekt sat på benene. Spillet på banen under Ronald Koeman har været rystende ringe og selvom man nu har fået stor hjælp i Copa del Rey, så er intet afgjort.

I aften skal Barca således møde Cornellá i Copa del Rey. Cornellá slog i seneste runde Atletico Madrid ud af turneringen og i aftes var det Real Madrids tur til at skuffe, da de over 120 minutter ikke kunne formå at slå Alcoyano fra landets tredjebedste fodboldrække. Dermed er både Atletico Madrid og Real Madrid ude af turneringen og på papiret er Barca nu det største hold tilbage i pokalen.

Sådan ser det i hvert fald ud på papiret, men en helt anden ting er at bevise det på banen. Barca får helt sikkert nok at se til i aften, hvor Ronald Koeman forventes at rotere for at give nogle af stamspillerne en pause. Derfor bliver det næppe et sammenspillet hold, som han sætter op mod Cornellá, men catalanerne er stadig favorit til at snuppe sejren - præcis som Atletico og Real var det mod Cornellá og Alcoyano.

Forskellen i turneringen er, at der ikke længere spilles returkampe hvorfor de mindre hold får en kæmpe mulighed for at spille sig videre, som man ser flere og flere tilfælde på. Det betyder, at Barca kun har i aften til at sikre sig videre avancement. Det kommer til at trække kæmpe overskrifter hvis Barca, Real Madrid og Atletico Madrid alle ryger ud så tidligt i turneringen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca er nu det største hold tilbage i Copa del Rey

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder