Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta er træt af den midlertidige ledelse

Præsidentvalg 2021 - 21. januar 2021
Laporta er træt af den midlertidige ledelse

©


Joan Laporta er godt træt af den midlertidige ledelse i Barca. Efter at Josep Maria Bartomeu valgte at træde af, måtte en midlertidig ledelse indsættes, og her blev det altså Carles Tusquets, som fik titlen som midlertidig præsident. Men han har ikke imponeret, mener Joan Laporta, som er i spil til præsidentjobbet.

Der har været adskillige møder mellem ledelsen og præsidentkandidaterne og selvom Laporta glæder sig over, at ledelsen ønsker at holde kandidaterne opdaterede, så er han træt af, at man ikke formår at træde igennem og træffe beslutninger. Den dag i dag er der ingen som ved præcis hvornår præsidentvalget i Barca afholdes. Det er fuldstændig uhørt - men hænger naturligvis sammen med covid 19-restriktionerne.

I går var der et nyt møde og blandt andet RAC1 har opsnappet, at præsidentvalget er blevet aftalt til at blive afholdt den 7. marts, men klubben selv har ikke kommunikeret noget ud.

- På tirsdag besluttes det hvornår præsidentvalget afholdes. Det lader til, at noget har ændret sig fra det seneste møde, så vi må se, hvad der besluttes, fortæller Laporta.

- Det er rart, at de (ledelsen) ønsker at holde os opdaterede, men det er tid til at træffe beslutninger og gøre situationen mere klar for alle.

Laporta om Koeman
- Koeman kunne der ikke klages over (til mødet). Han forstår klubbens økonomiske situation til trods for at han ønsker at hente Eric Garcia nu. Men det er ikke muligt. Jeg mener, at man bør vente til sommer med at hente ham. Han har selv vist interesse i at komme til Barca og jeg håber, at han fortsætter med det. Lige nu tales der om, at transferen sikres nu, men at den først går igennem til sommer.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder