Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Disse hold kan Barca trække i Copa del Rey

Copa del Rey - 22. januar 2021
Disse hold kan Barca trække i Copa del Rey

©


Barca leverede endnu engang en skuffende præstation, da Ronald Koeman slet ikke sparede så mange spillere mod Cornellá som ventet. Træneren frygtede helt sikkert at ryge ud tidligt, men det til trods skulle man bruge 120 minutter på at slå Cornellá fra landets tredjebedste række ud.

I dag er Barca med i bowlen når der trækkes lod til næste runde, og da Real Madrid og Atletico Madrid er ude, kan de to storhold altså ikke trækkes. Herunder får du overblikket over Barcas mulige modstander.

Disse hold kan Barca trække
Sevilla
Athletic Bilbao
Real Sociedad
Villarreal
Valencia
Granada
Real Betis
Osasuna
Levante
Valladolid
Almeria
Girona
Rayo Vallecano
Alcoyano
NavalcarneroI den kommende runde af Copa del Rey gælder de samme regler: Det skal afgøres over én kamp og derfor skal man ved dagens lodtrækning ligeledes finde ud af, hvem der får den lille fordel af at spille på hjemmebane. Der er ikke tilskuere på lægterne, så det bliver udelukkende omgivelserne, der giver fordelen.

Copa del Reys format betyder, at alle runder skal afgøres over én kamp udover i semifinalen, hvor man spiller med returkampe. Der er nu 16 hold tilbage i turneringen og Barca håber på, at man kan gå hele vejen til finalen, da det utvivlsomt er her, man skal finde sæsonens eneste trofæ - medmindre man pludselig rammer et helt andet niveau.

Hvem Barca trækker kan du læse mere om her på BarcelonaFC.dk når lodtrækningen har fundet sted.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder