Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi får ikke nedsat sin straf: Ude mod Elche

La Liga - 22. januar 2021
Messi får ikke nedsat sin straf: Ude mod Elche

©


Lionel Messi får ikke sin straf reduceret. Det er en kendsgerning efter at det spanske fodboldforbund har afvist den appel, som Barca kom med straks som Messi fik tildelt en straf. Han blev udvist i sidste minut af Super Cup finalen mod Athletic Bilbao.

Barca mente ikke, at hændelsen var til rødt kort, og da Messi fik en straf på to spilledages karantæne, valgte Barca at reagere med en appel, som ifølge RAC1 er blevet afvist i dag. Dermed skal Messi altså afsone to kampes karantæne. Den første blev afsonet i går mod Cornellá i Copa del Rey, hvor Barca efter 120 minutters fodbold vandt 2-0.

Kamp nummer to skal afsones på søndag, hvor Barca på udebane tager imod Elche. Først til 16.-delsfinalen i Copa del Rey er Messi med igen såfremt Ronald Koeman vælger at gøre brug af argentineren. Lodtrækningen til Copa del Reys 16.-delsfinale finder sted i dag og her er der stor forskel på hvem man møder, da flere af de mindre hold har klaret sig hele vejen igennem.

Barca møder Elche på udebane efterfulgt af Copa del Rey-kampen mod en endnu ukendt modstander før man møder netop Athletic Bilbao, som Messi blev udvist mod.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder