Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tæt på konkurs: Barca vil udskyde betalinger

Nyheder - 22. januar 2021
Tæt på konkurs: Barca vil udskyde betalinger

©


Barca har problemer på og uden for banen. På banen formår man ikke at leve op til det niveau der kræves i en klub som Barca, og uden for banen har de manglende indtægter for alvor sat sine spor. Faktisk har man nu taget et nyt træk i håbet om ikke at gå konkurs. Så slemt står det nemlig til.

Mange klubber i fodboldens verden døjer med økonomiske problemer, da de mange Covid 19-restriktioner blandt andet afholder fans fra at købe billetter og komme på stadion. I Barca står man i ekstremt voldsomme problemer. Faktisk så voldsomme problemer, at klubben ifølge El Confidencial har spurgt de større banker om de kan vente med at betale af på deres gæld indtil pengene begynder at trille ind igen.

Ifølge mediet har Barca en gæld på 2,2 milliarder kroner samt en negativt kapital på hele 4,4 milliarder koner og det er ikke muligt at betale af på sin gæld, da man simpelthen ikke tjener penge. Havde man vundet trofæer i sidste sæson ville det have været muligt at betale lidt af, men på banen fungerer det heller ikke for klubben hvorfor man simpelthen intet vinder og derfor heller ikke tjener de store summer ved at vinde turneringer.Barca håber, at bankerne accepterer, at klubben først betaler tilbage senere, da man ellers kan risikere at gå konkurs, da man ikke har de økonomiske midler til at indfri sin gæld. Det er blandt andet i den forbindelse, at præsidentkandidaterne har bedt klubben om at vente med at hente Eric Garcia.

I dagens marked er 10 millioner euro ingenting for en så stor klub som Barca, men på grund af omstændighederne er det ekstremt meget for klubben, som har holdt adskillige møder og konklusionen har været, at man sikrer sig Eric Garcia her i januar, men at han først lander til sommer, hvor man håber, at man kan skaffe flere penge ved at sælge spillere.

Det er helt igennem en trist situation, som klubben står i og det gavner bestemt ikke nogen hvis klubben ender med at gå konkurs. I Spanien tror man ikke på, at det kan gå så vidt, men der står nogle folk og venter på sine penge og her skal Barca ind og lave aftaler for at sikre den daglige drift i klubben.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder