Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Araujo: Jeg knokler for mine chancer

La Liga - 23. januar 2021
Araujo: Jeg knokler for mine chancer

©


Ronald Araujo er utvivlsomt blandt de bedste spillere i denne sæson. Den enorme mængde spilletid, som han har fået de seneste par måneder, hænger sammen med at Gerard Piqué er ude med en skade. I Piqués fravær har Araujo været en sand fornøjelse til trods for at han havde en enkelt skidt aktion på Camp Nou for nogle uger siden.

Araujo har deltaget i 15 kampe heraf 13 som starter i fraværet af Piqué og det undrer ikke, at Koeman bliver ved med at starte med ham, da han gang på gang leverer en solid og professionel præstation. Til klubbens hjemmeside kom han ind på lidt forskellige emner.

- Jeg knokler for at få mine chancer og jeg forsøger altid at udnytte dem. Når Koeman giver mig chancen, så spiller jeg for at hjælpe holdet. En spiller, som får minutter, er en glad spiller. Det går godt personligt lige nu, men jeg fortsætter med at knokle, da jeg har meget at lære endnu, fortæller Araujo.

- Det glæder mig meget, at vi gik videre i Copa del Rey mod en svær modstander på grund af banen, som vi spillede på. Jeg har spillet der tidligere og jeg vidste hvor svært det ville blive. Vi kunne have vundet kampen tidligere med vores mange chancer, men når alt er omme var vores mål at vinde kampen og det gjorde vi.

Araujo forventes at starte på banen når Barca i morgen møder Elche på udebane i syvende udekamp i træk.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder