Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

To Cornellá-spillere testet positiv for coronavirus

Coronavirus / COVID-19 - 23. januar 2021
To Cornellá-spillere testet positiv for coronavirus

© FC Barcelona


Torsdag aften var Barca i aktion ude mod Cornellá i Copa del Rey, hvor man skuffede ved at skulle helt ud i en omgang forlænget spilletid før man kunne knække værterne. Kampens resultat trak som sådan ikke de store overskrifter, da det på papiret var forventet, at Barca gik videre. Det var først senere, at der kom overskrifter.

Cornellá har nemlig meldt ud, at to spillere i deres trup efter opgøret var blevet testet positiv for coronavirus. Det fik naturligvis alarmklokkerne til at ringe i Barca, da man netop havde været i fysisk kontakt med Cornellá-spillerne. Der er tale om én spiller, som spillede 90 minutter samt en enkelt spiller, som sad på bænken. Begge spillere havde været i kontakt med Barcas spillere.

Det betød, at man måtte ind og foretage tests af hele Barca-truppen og det kom der udelukkende negative resultater på. Alle spillere var negative og derfor kunne man lørdag morgen indlede træningen forud for udekampen mod Elche i morgen.

Det gav ellers kortvarig krise i Barca, da man under en fodboldkamp ikke kan undgå at komme tæt på sin modstander. Heldigvis var der ingen negative resultater i Barca-truppen og man fortsætter derfor som planlagt.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder