Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Straffespark: Besynderlig situation under Koeman

Copa del Rey - 23. januar 2021
Straffespark: Besynderlig situation under Koeman

©


Både Miralem Pjanic og Ousmane Dembélé brændte straffespark i Copa del Rey-kampen mod Cornellá for få dage siden. Det er sjældent set, at samme hold misser to gange i samme kamp - og straks mere sjælden når der tales om Barca. Man kan ikke være seriøs og brænde to gange som Barca-spiller, sagde Ronald Koeman efter kampen.

Men hvordan kan det lade sig gøre? Barcas cheftræner hedder Ronald Koeman og da han var aktiv fodboldspiller havde han godt nok en forrygende sparketeknik, men han var uhyre sikker fra pletten når han skulle sparke straffespark. Derfor kan det undre, at man ikke øver det nok i Barca. I hvert fald slog Koeman fast efter kampen mod Cornellá, at man skal øve det endnu mere.

Ronald Koeman sparkede intet mindre end 103 straffespark i sin aktive karriere og brændte kun seks spark. Det er en fantastisk flot statistik at rende rundt med, så det skaber trods alt overskrifter rundt omkring i Catalonien, at straffesparkskongen ikke kan lære fra sig.

I denne sæson har Barca misset fem straffespark. Messi, Griezmann, Braithwaite, Pjanic og altså Dembele har alle prøvet at ærgre sig efter et straffespark og det gør ekstra ondt på en som Koeman, når han om nogen ved hvordan et straffespark skal tages.

Koeman forklarede efter kampen mod Cornellá, at truppen bliver nødt til at træne flere straffespark, og nu er spørgsmålet om man kan se en forskel fremadrettet.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder