Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Jeg kritiserer spillerne med respekt

La Liga - 24. januar 2021
Koeman: Jeg kritiserer spillerne med respekt

© FC Barcelona


Barca er i aktion igen i dag når de møder Elche på udebane og op til kampen har der været fokus på spillernes fysiske tilstand efter tre kampe med forlænget spilletid samt fokus på de brændte straffespark. Ronald Koeman holder sig ikke tilbage og siger, hvad han mener.

- Med straffesparkene i Super Cupen har vi sparket 12 straffespark og brændt syv. Det er alt for meget. Alle kan brænde et straffespark, men det er for meget. Messi er vores skytte, men når han ikke er til rådighed, så skal vi have en, som vi kan regne med. Vi har øvet straffespark til træning for det er der, at man kan forbedre sig. Det samme gælder med frispark.

- At tage et straffespark til træning er ikke det samme som hvis det er til kamp og man er bagud. Det vigtigste er at øve sig og sørge for at man ikke er i tvivl. Vi kan ikke acceptere at brænde så meget.

- Du spørger mig kun om jeg savner Suárez fordi at han har scoret. Han er en god spiller og jeg ønsker ham kun det bedste - men beslutningen var allerede taget før jeg kom. Jeg ønsker ikke at svare på det.

- Jeg siger, hvad jeg ser. Holdets attitude er god, men nogle gange fokuserer I (journalister) kun på de negative ting. Hvis du spiller i Barca, så følger der krav med. Jeg kritiserer dem med respekt - jeg er ikke imod nogen. Jeg er her for at hjælpe. Og med al respekt: Hvis vi spiller mod Cornellá og vi ikke kan slå dem over 90 minutter, så siger jeg hvad jeg ser - hvis man ikke vil høre det, så er holdet bedre tjent med en anden træner.

- Jeg har aldrig spillet otte udekampe i træk. Det er brutalt og skørt, men vi har gjort det godt. Udover Super Cup finalen mod Bilbao, har vi slået alle øvrige hold. Mentalt er vi meget stærke.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder