Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dest afslører: Bayern ville også have mig

Nyheder - 24. januar 2021
Dest afslører: Bayern ville også have mig

© Alex Caparros | Getty Images


Sergino Dest er kun netop blevet 20 år, men fik en drømmestart på karrieren i Barca, da han begyndte at spille rigtig meget som følge af Sergi Robertos skade. Siden har han døjet med småproblemer, men er tilbage igen. Han afslører, at Bayern München også var klar til at hente ham, men at hjertet valget Barca.

- Barca er min drømmeklub. Jeg har altid drømt om at spille for Barca og denne gang kom chancen for at tage afsted og spille for min drømmeklub. Som mange nok ved, så var Bayern München også klar. Det var ikke et let valg, da det er to gode hold, men jeg fulgte mit hjerte og Barca er det rigtige sted for mig, fortæller han til La Liga World.

- Det er et stort skridt. At spille for klubben og få debut er noget virkelig specielt og jeg er utrolig stolt over at spille her. Det vigtigste for mig er at selvtilliden er i top og at jeg spiller som jeg altid har gjort det, da jeg på den måde kan vise mit potentiale.

Sergino Dest er udtaget til dagens kamp ude mod Elche, men om han kommer i spil fra start eller ej må tiden vise. Ronald Koeman selv udtalte, at man vurderer det kort før kampstart, da Dest netop har haft småproblemer.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder