Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Jong: Ville ikke stjæle målet fra Griezmann

La Liga - 25. januar 2021
De Jong: Ville ikke stjæle målet fra Griezmann

©


Frenkie De Jong har fået gang i sin målscoring hos Barca og kommer oftere med i feltet hvilket bidrager til Barcas knap så skarpe offensiv. Mod Elche var han manden bag to mål, da han først scorede og siden lagde op til Riqui Puigs mål, der endegyldigt lukkede kampen.

Målet til 1-0 kom efter at Martin Braithwaite smed et indlæg ind i feltet tiltænkt Antoine Griezmann, men en Elche-spiller fik foden på, og lige inden at den nåede i mål, kom Frenkie de Jong stormende og sparkede bolden det sidste stykke over og blev således noteret for målet. Efter kampen forklarede han, at han kun gik efter bolden, da han så, at det ikke var Griezmann, der fik foden på.

- Forsvarsspilleren rørte bolden. Hvis Griezmann havde rørt bolden, så havde jeg ladet den gå i mål, men i stedet sprintede jeg for at nå bolden og heldigvis blev det mit mål, forklarde De Jong med et stort smil på læben efter kampen.

- Siden årsskiftet har vi været lidt bedre og vi har samtidig kun spillet udekampe og vundet dem alle i La Liga, så ja, jeg mener, at vi er blevet lidt bedre. Vi pressede Elche godt, da de har et ønske om at spille bolden op nedefra og derfor skal man sætte et holdpres ind. Det var en hård kamp, men jeg er glad for sejren.

- Jeg ønsker hele tiden at spille bedre. Ikke bare for at score og assistere, men det gør mig glad at spille godt. Rent mentalt er vi på det rette sted. Jeg håber, at vi kan fortsætte på denne måned.

Senest Barca spillede en hjemmekamp var den 29. december sidste år. Siden da har man spillet syv udekampe og den ottende i træk kommer i denne uge før man endelig får lov til at mærke Camp Nous græstæppe igen.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder