Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Riqui Puig: Det har været et svært år

La Liga - 25. januar 2021
Riqui Puig: Det har været et svært år

©


Riqui Puig har ikke fået meget spilletid for Barcas førstehold og da han endelig fik chancen mod Cornellá i midtugen, leverede han ikke sin bedste præstation. Men han formåede at stjæle overskrifter i går, da han kom ind i det 87. minut og lukkede kampen to minutter senere. Efter kampen var han da også tydeligvis glad.

- Jeg scorede et mål og jeg sender en tak til Frenkie de Jong for den gode aflevering. Jeg har ikke scoret mange mål meed hovedet, men takket være mine holdkammerater er jeg glad. Sandheden er, at det har været et hårdt år for mig, da jeg ikke får meget spilletid, men som min far siger 'vi skal fortsætte med at kæmpe og lære' og det hele gør mig stærkere, forklarede Riqui Puig efter opgøret i går mod Elche.

- Jeg synes, at vi bliver bedre skridt for skridt. Det har været en svær måned med mange udekampe, forlænget spilletid og spillere med overbelastning, men at vinde hjælper på det hele. Vi har ikke råd til at lave flere fejl i ligaen, men Atletico Madrid har også mange kampe tilbage og ingen er blevet kåret som mester i januar.

Barca har ikke været stabile i denne sæson og ligger derfor hele 10 point bag Atletico Madrid, som endda har en kamp i hånden.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder