Annonce


Annonce

Annonce

Undren: Barca reagerer på Özils Fenerbahce-skifte

Nyheder - 25. januar 2021
På de sociale medier er det typisk de engelske kanaler, som skaber den største opmærksomhed hos Barca, men i går snuppede Barcas officielle tyrkiske Twitter-profil opmærksomheden, da de pludselig reagerede på Mesut Özils skifte fra Arsenal til Fenerbahce.

Özil har længe været ude i kulden hos Arsenal og er blevet kritiseret for at tjene en fed hyre uden at spille. Det har længe været kendt, at han ville skifte til Fenerbahce og i går blev det så officielt, da klubberne bekræftede aftalen. Det fik Barca til tasterne hvilket skabte undren for de catalanske fans.

Med over 600 uforstående kommentarer sammenlignet med ofte under 10 kommentarer på de øvrige opslag, undrede det mange, at Barca pludselig valgte at reagere på skiftet.

- Fenerbahces nye transfer, Mesut Özil, scorede 1 mål og assisterede seks gange i El Clásico. Den tidligere Real Madrid- og Arsenal-spiller led 8 nederlag, spillede 6 uafgjort og vandt 4 kampe i sine 18 kampe mod Barca, skrev klubben i et retweet af Fenerbahces officielle statement af Özil-transferen.

Der er naturligvis forbindelse mellem tingene, da det var Barcas tyrkiske Twitter-konto, som lagde opslaget op, men det vækker alligevel stor undren, at man har behov for det, da det på ingen måde har relevans til Barca. Når tidligere Real Madrid-spillere skifter klub bliver det nemlig ikke nævnt hos Barca.Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Undren: Barca reagerer på Özils Fenerbahce-skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder