Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Overblik: Barca skylder 196 mio. euro for spillere

Nyheder - 26. januar 2021
Overblik: Barca skylder 196 mio. euro for spillere

©


Barca har opgivet deres årlige rapport for 2020, hvor det fremgår hvilke klubber, der skylder klubben penge. Samtidig skylder Barca også penge den anden vej og der er tale om to helt forskellige verdener. Barca stod pr. 30. juni 2020 til at skulle modtage godt og vel 46 millioner euro men til gengæld skylder man selv 196 millioner euro. Det er udelukkende baseret på spillerhandler.

Det er specielt Liverpool, som mangler at få en god portion penge fra da de solgte Philippe Coutinho. Her stod Barca altså til at skylde englænderne knap 30 millioner euro i sommeren 2020. Desuden mangler Ajax stadig en god portion penge for Frenkie de Jong mens Gremio mangler penge for at have solgt Arthur, som end ikke er i Barca længere.

Det samme gør sig gældende for Malcom, som Barca hentede i Bordeaux. I 2020 rapporten skylder Barca stadig knap 10 millioner euro for ham til trods for at han siden rykkede til Zenit. Vi har samlet listen herunder.Disse klubber mangler betaling fra Barca
Liverpool (Coutinho) 29,2 millioner euro
Ajax (Frenkie de Jong) 16 millioner euro
Bordeaux (Malcom) 9,8 millioner euro
Braga (Trincao) 9,6 millioner euro
Betis (Junior): 9 millioner euro
Gremio (Arthur) 7,9 millioner euro
Valencia (Neto) 6,5 millioner euro
Atletico Mineiro (Emerson) 6 millioner euro
Atletico Madrid (Rettigheder) 5 millioner euro
Juventus (Pjanic) 4,8 millioner euro
Palmeiras (Matheus) 4,6 millioner euro
Juventus (Matheus P.) 3,7 millioner euro
Eibar (Cucurella) 2,4 millioner euro
Albacete (Rey Manaj) 2 millioner euro
Las Palmas (Pedri) 1,2 millioner euro
- øvrige klubber er under én millioner euro

Der er tale om 126 millioner euro fordelt over 19 forskellige spillere. Hvad der ikke figurerer på listen herover er, at mange af beløbende slet ikke udgør den resterende del af transferen. F.eks. skylder Barca i alt 40 millioner euro til Liverpool, men pr. 30. juni 2020 hed beløbet 29,2 på grund af afdragsløsningen. Derudover mangler Ajax i alt 48 millioner euro hvilket er langt mere end de 16 millioner euro opgivet på listen.

Det er altså mange penge, at holde øje med og man skal sikre, at man tjener ind for at kunne betale - men problemerne hober sig op i Barca, da man ingen penge tjener, så det ser lige nu rigtig skidt ud for klubben, der på kort sigt skylder 126 millioner euro men på lang sigt skylder intet mindre end 196 millioner euro. Det er altså 1,4 milliarder kroner, som man skylder på spillerkøb.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder