Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca har José Gaya på radaren

Transfermarked - 26. januar 2021
Medie: Barca har José Gaya på radaren

©


Da Barca hentede Junior Firpo i Real Betis i 2019 håbede man på, at han kunne give konkurrence til Jordi Alba, som om to måneder fylder 32 år. Alba er efterhånden kommet op i alderen og håbet var, at Junior Firpo kunne køres i stilling som erstatning på lang sigt, men det er langt fra gået efter planen.

Der er ikke samme dynamik over Junior Firpo og selvom han arbejder benhårdt til træning og aldrig brokker sig, så har han ikke slået igennem når han endelig har fået chancen. Nu melder Esport 3, at Barca har Valencias José Gaya på radaren til næste sæson i håbet om at han kan gå ind og puffe til Alba og øge konkurrencen på venstreback pladsen.

Selvom der endnu ikke er nogen præsident i Barca, så har klubbens sportslige ledelse allerede været i kontakt med Valencia for at vise sin interesse og samtidig forhøre sig om mulighederne til sommer. Ifølge mediet skal Barca punge ud med 15 millioner euro og derudover ønsker Valencia at inkludere en håndfuld variabler så prisen kan stige til et endnu ukendt beløb. Højst sandsynligt 25 millioner euro sammenlagt.

Barcas jagt på en ny venstreback hænger naturligvis sammen med at man arbejder på at sælge Junior Firpo. Man har forsøgt her i januars transfervindue, men det ville kræve, at man fik en god pris for ham. Det har ikke været tilfældet og man tør således ikke at sende ham ud af huset uden at kunne gardere sig. Derfor må det vente til sommer, hvor en ny præsident kan føre an i det sportslige projekt, som i årevis har manglet i klubben.

Jordi Alba har spillet 360 kampe for Barca og scoret 18 mål mens Junior Firpo i sine to sæsoner har spillet 34 kampe og scoret en enkelt gang.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder