Annonce


Annonce

Annonce

Victor Font: Spillerne skal ned i løn

Præsidentvalg 2021 - 27. januar 2021




Præsidentkampen er godt i gang og det betyder, at kandidaterne er i gang med at overbevise klubbens medlemmer om hvorfor man netop skal stemme på dem. Victor Font har længe inviteret til, at Xavi bliver træner i klubben hvis han vælges, og nu taler han dybere ind på det sårbare emne i klubben: Økonomien.

Det er ingen hemmelighed, at Josep Bartomeu drev en forretning tæt på afgrunden. Barca har enorme økonomiske problemer og Victor Font blev bedt om at sætte ord på, hvad han havde tænkt sig at gøre, hvis han bliver valgt som præsident.

- Vi har en plan, som skal omstrukturere lønhierarkiet. Vi skal gøre det klart over for klubbens medlemmer. Nye og gamle spillere skal ned i løn og herfra skal den sportslige ledelse beslutte hvilket spillere, der er uundværlige og hvem der ikke er det, forklarer Font og følger op:

- I de kommende måneder er Barca ikke i stand til at investere stort. Vi kigger på transfermarkedet efter spillere, som er tæt på kontraktudløb og de spillere, som har lønkrav, som matcher klubbens situation.

- Vi er slet ikke overraskede over situationen. Vi nævnte det allerede dengang, at man skiftede Cillessen ud for Neto. Allerede der så vi negative tegn med retning mod hvor vi er i dag.

- Der er ingen grund til at blive dramatiske og tale om en dag, hvor Barca pludselig ikke er her mere. Vi har spillerne til at vende situationen på banen og derudover skal vi med vores plan redde økonomien. På kort sigt handler det om, at lave aftaler med blandt andet banker. Den mest upopulære løsning er selvfølgelig at trække spillerne ned i løn, men det er nødvendigt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Victor Font: Spillerne skal ned i løn

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder