Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Intern krig mellem Laporta og Tusquets

Præsidentvalg 2021 - 28. januar 2021
Intern krig mellem Laporta og Tusquets

©


Favoritten til at blive Barcas næste præsident, Joan Laporta, var for nogle dage siden i medierne, hvor han satte spørgsmålstegn ved den midlertidige bestyrelse i Barca. Han er træk af meget snak og ingen handling og var desuden overrasket over, at man overvejede at købe Eric Garcia allerede her i januar.

I Laportas verden venter man med at hente Eric Garcia til i sommer, da han dermed kan hentes gratis. Hvis man vælger at hente ham nu, skal man punge ud med op mod 10 millioner euro hvilket vil gøre livet endnu sværere for den kommende præsident, da der i forvejen er voldsom økonomisk krise i klubben. Det fik den midlertidige præsident Carles Tusquets til at sende et brev ud til Laporta.

- Med hensyn til den trussel, der rejses i forhold til at hente nye spillere der kommer den 1. juni til ingen penge, vil jeg fortælle Laporta, at han ikke skal tro, at hans trusler om at starte en retssag rører klubben, forklarede Tusquets ifølge Marca og slog samtidig fast, at man ikke køber Eric Garcia her i januar.

Desuden opfordrede Tusquets, at Laporta gør klogt i at følge i fodsporene på Victor Font og Toni Freixa, som sætter klubbens interesse før deres egen præsidentkampagne, hvor det jo handler om at gøre sig bedst bemærket og forsøge at overbevise medlemmerne om hvor de skal placere deres stemme til præsidentvalg den 7. marts.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder