Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Todibo og Matheus er på vej væk fra Barca

Transfermarked - 29. januar 2021
Todibo og Matheus er på vej væk fra Barca

© FCB/Francesc Adelantado


Hverken Jean-Clair Todibo eller Matheus Fernandes er en del af Ronald Koemans planer for denne sæson og derfor har Barca planlagt, at man vil forsøge at finde en klub, der er interesseret i at leje dem for resten af sæsonen. Derefter kan en ny præsident tage stilling til situationen.

Elche og Alavés har allerede udvist interesse for Matheus tidligere på måneden, men selvom der har været lidt snak frem og tilbage, så er man ikke tæt på en endelig handel endnu. Matheus er ikke engang blevet officielt præsenteret som Barca-spiller selvom han ankom for et halvt år siden fra Palmeiras for 5 millioner euro.

Todibo er lige nu udlejet til Benfica, hvor han ikke får meget spilletid. Benfica-træner Jorge Jesus har endda været ude og sige, at Todibo mangler fysisk og taktisk forståelse hvorfor han ikke får spilletid og i forbindelse med Todibos fremtid har Nice banket på døren og udvist interesse i den 21-årige forsvarsspiller.

Benfica og Barca aftalte, at portugiserne skulle betale to millioner euro for lejeaftalen, men Benfica ønsker at finde en løsning hvor de ikke skal af med en krone hvis Barca vil ud af kontrakten med den portugisiske klub, da Todibos lejekontrakt løber i endnu en sæson. Barca er dog ikke villige til at slippe de to millioner euro og der arbejdes derfor på en alternativ løsning.

Mandag lukker transfervinduet og helt som ventet har Barca været meget stille grundet de økonomiske problemer i klubben. Det er specielt svært at gøre noget som helst uden en præsident og et sportsligt projekt hvorfor det er svært at se Matheu, Todibo og ikke mindst Junior Firpo forlade klubben i løbet af weekenden ligesom det heller ikke er realistisk at se Eric Garcia lande i klubben.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder