Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Vil ikke bruge mere energi på Garcia-snak

Transfermarked - 30. januar 2021
Koeman: Vil ikke bruge mere energi på Garcia-snak

©


Eric Garcia kommer med al sandsynlighed til Barca før eller siden. Klubben har offentligt udvist interesse for ham og Manchester City har bekræftet, at Garcia ikke forlænger hvorfor han kan smutte gratis til sommer. Spørgsmålet er om Barca vil punge et par millioner euro ud for at hente ham nu, eller vente til sommer hvor de kan få ham gratis.

Ronald Koeman er træt af emnet, som konstant florerer, da klubben ikke har en endegyldig plan: Ingen ved, om Eric Garcia skifter inden januar slutter eller til sommer.

- Det er sandsynligt, at vi har Eric Garcia i næste sæson. Hvis det ikke er muligt nu, så må vi acceptere det og fortsætte med den trup, som vi har i dag. Men jeg ved det ikke. Jeg vil ikke bruge mere energi på det emne når mit arbejde er at fokusere på den næste kamp, som det fra Koeman i dag.

- Jeg ringede til Pep Guardiola på hans 50-års fødselsdag og ønskede ham tillykke. Vi talte ikke om Eric Garcia. Det er ikke mit job. Jeg er her for at træne den trup, som vi har. Det er normalt, at der tales meget om det, da det er en mulig transfer og på grund af omstændighederne. Men jeg har sagt, hvad jeg tænker, og hvad der sker kan jeg ikke kontrollere. Jeg fokuserer på den næste kamp.

Den næste kamp er i morgen aften hjemme mod Athletic Bilbao. Det er den første hjemmekamp i år - og den første hjemmekamp efter otte kampe i træk på udebane.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder