Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta: Messi genererer mere end han koster

Nyheder - 1. februar 2021
Laporta: Messi genererer mere end han koster

© Getty Images


Joan Laporta er den seneste til at kommentere på artiklen fra El Mundo, som lørdag pludselig smed en bombe ved at offentliggøre det økonomiske aspekt af Messis kontrakt med Barca. 4,1 milliarder kroner har argentineren tjent siden 2017 - men Laporta mener ikke, at Messi er skyld i det økonomiske kaos i klubben. Det fortalte han til RAC1 i morges.

- Jeg vil gøre alt for at Messi bliver i Barca. Jeg fornemmer, at han er glad i klubben og at han vil blive, men det kræver, at han har et sportsligt projekt, som han kan stole på og at Barca er konkurrencedygtige, fortalte Laporta til RAC1.

- I går sendte jeg en besked til Messi for at vise min støtte. Han skal ikke lytte til medierne for alle Barca-fans i hele verden ønsker at han bliver. Nyheden ramte hårdt, for det skader Barca når der ikke er nogen, som leder klubben - og derfor kan denne slags ting ske.

- Barcas økonomiske situation er ikke på grund af Messis kontrakt. Han genererer flere penge til klubben end han koster for klubben. Messi genererer en tredjedel af Barcas totale indkomst. Det, som Messi har givet klubben, har ikke en pris. 8 ud af 10 solgte trøjer er med Messi.

- Uden Messi havde Barca aldrig vundet så meget. Messi prioriterer ikke sin løn, men som klub ønsker man at give ham det bedste som værende historiens bedste fodboldspiller. Det hold, som har Messi med sig, er klare favoritter.

Messi og Barca har allerede sat advokater i arbejde for at finde frem til bagmanden.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder