Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Joan Laporta: Xavi er ikke klar endnu

Nyheder - 1. februar 2021
Joan Laporta: Xavi er ikke klar endnu

©


Xavi Hernandez bliver Barca-træner før eller senere; spørgsmålet er blot hvornår. Victor Font kan nærmest ikke åbne munden uden at nævne Xavi, da hans helt store triumfkort i præsidentvalget er at bringe Xavi til klubben. Joan Laporta mener dog ikke at Xavi er helt klar endnu.

- Mit forhold til Xavi er godt. Vi ringer ofte til hinanden og taler sammen til trods for at han lader til at være en del af en anden kampagne. Jeg tror på, at han på den korte eller lange bane kan blive Barca-træner for det er det, som han ønsker, fortæller Laporta til RAC1 og følger op:

- Men han har brug for lidt mere forberedelse. Barca kræver erfaring - præcis som da vi hentede Rijkaard, som lagde fundamentet for Pep Guardiola, som kom ind med ekspertise. I forhold til Ronald Koeman kræver han vores fulde respekt. Han er på kontrakt i klubben og det skal vi respektere. Han er en del af klubbens historie og fortjener al den respekt, som vi kan give ham selvom det hele i sidste ende bunder ud i resultater og præstationer.

Selvom Koeman ikke er Laportas foretrukne, så skal man næppe forvente, at Koeman bliver fyret den 7. marts når en ny præsident lander i klubben. De tre kandidater, Laporta, Font og Freixa, har ikke Koeman som en del af deres plan, men når en af dem lander i klubben forventes det, at Koeman får lov til at træne holde sæsonen ud og først derefter evaluerer man om hollænderen skal blive eller videre i karrieren.

57-årige Ronald Koeman har stået i spidsen for Barca i 30 officielle kampe med 19 sejre, fem uafgjorte og seks nederlag til følge. 64 mål er scoret og 28 er lukket ind. Samlet set har Barca vundet 63,33% af kampene under Koeman.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder