Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Todibo udlejes til Nice

Transfermarked - 1. februar 2021




Jean-Clair Todibo har i denne sæson været udlejet til Benfica, hvor det dog ikke har kastet det af sig, som hverken han eller Barca havde håbet på. Selvom der var en aftale om en længere kontrakt i det portugisiske, så melder Barca her til aften, at Todibo rykker til franske Nice.

Nice tager hånd om Todibos løn mens han spiller for dem og desuden får klubben også en købsoption med i aftalen. Således kan de punge ud med 8,5 millioner euro til sommer hvis de ønsker, at han skal blive i klubben.

Benfica og Barca er efter intense forhandlinger blevet enig om, at man river kontrakten i stykker, da Barca ikke ønskede at betale sig ud mens Benfica egentlig stod fast ved, at de ville have penge for at ophæve kontrakten. Til gengæld skal portugiserne nu ikke længere betale Todibos løn, så de gik med til at ophæve kontrakten.

Hvis Nice vælger at købe Todibo fri for 8,5 millioner euro, så vil der samtidig være syv millioner euro inkluderet i variabler. Hvad disse går ud på, oplyser Barca ikke.

Todibo kom til Barca midt i sæsonen 2018/2019 og fik debut mødt Huesca i runde 32 i samme sæson. Han var med til at vinde ligaen den sæson og halvvejs inde i den efterfølgende sæson blev han udlejet til Schalke 04. Denne sæson lagde han ud med at spille på en lejekontrakt i Benfica, men nu forsøger han sig altså i franske Nice. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Todibo udlejes til Nice

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder