Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu om Messi-kontrakt: Det var ikke mig

Nyheder - 1. februar 2021
Bartomeu om Messi-kontrakt: Det var ikke mig

©


Lionel Messis kontrakt med Barca blev i weekenden afsløret af El Mundo, som kunne sætte tal på hvor meget argentineren egentlig tjener i Barca. I løbet af de seneste fire år har han tjent over 4 milliarder kroner, og straks pegede pilen på den tidligere Barca-præsident Josep Maria Bartomeu.

Bartomeu havde et anstrengt forhold til Messi og det eksploderede totalt inden at Bartomeu valgte at gå af. Nu har Bartomeu taget bladet fra munden, da han er blevet beskyldt for at have lækket informationer til El Mundo, der altså offentliggjorde Messis kontraktlige detaljer. Til Sin Concesiones fortæller Bartomeu følgende:

- Jeg kan høre og læse, at nogle medier beskylder både mig og den tidligere bestyrelse for at have lækket informationen. Der er falsk. Der er ingen sandhed i de historier.

- Det er et seriøst emne, da det er ulovligt at videregive oplysninger om professionelle kontrakter og det ender helt sikkert i retten, da hverken Barca eller Messi kan acceptere det.

- Jeg ved ikke, hvem det var. Der er kun fire eller fem mennesker i klubben, som har adgang til kontrakterne ligesom advokatfirmaet Cuatrecasas også har det, da de deltog i forhandlingerne. Endeligt har LFP en kopi af alle kontrakter.

- At beskylde Messi for Barcas finansielle problemer pure opspind. Han fortjener den løn fordi, at han generer det tilbage til klubben. Uden pandemien havde Barca ingen problemer med at betale hverken Messi eller de andre deres løn. Da vi skrev under på kontrakten november 2017 kunne ingen forudse denne pandemi.

Bartomeu kom desuden også ind på, at han i sommers afviste adskillige bud på nogle af Barcas unge spillere.

- I sommers var vores prioritet stadig det sportslige projekt, og derfor accepterede vi ikke høje bud på vores spillere som Ansu Fati, Pedri eller Trincao.

- Det bedste ved at kigge tilbage på de seneste måneder er, at Koeman gør et rigtig godt stykke arbejde. Han udfører til punkt og prikke alt det, som vi aftalte. Vi har et ungt hold med talentfulde spillere kombineret med nogle erfarne spillere og på toppen af det har vi verdens bedste fodboldspiller, sagde Bartomeu slutteligt.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder