Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Roberto døjede med corona i en hel måned

Coronavirus / COVID-19 - 2. februar 2021
Roberto døjede med corona i en hel måned

©


Ronald Koeman kunne i weekenden glæde sig over, at Sergi Roberto endelig var tilbage på banen. Han havde døjet med en muskelskade, som han pådrog sig mod Atletico Madrid tilbage i november måned, men er altså klar igen. Til gengæld gik hans genoptræning ikke som ventet.

Undervejs i sit skadesforløb blev han nemlig testet positiv for coronavirus, og typisk går der ikke længe, før en ny test viser negativ. Men sådan gik det ikke for Roberto. Der gik hele 29 dage, hvor han konstant indgav en positiv test og netop af den grund måtte han ikke genoptræne på klubbens træningsanlæg hvilket besværliggjorde hans genoptræning.

La Ligas protokoller er klare: Man må ikke være i nærheden af klubbens anlæg medmindre man kan fremvise en negativ coronatest og det kunne Roberto altså ikke i en måned hvorfor meget af hans genoptræning måtte ske hjemme i haven under knap så gode vilkår som man finder det på klubbens træningsanlæg.Heldigvis kom Roberto sig og genoptræningen er trods alt gået så fint, at han i weekenden fik comeback og nu også er udtaget til morgendagens kamp mod Granada, hvor Barca skal forsøge at spille sig videre til semifinalen i Copa del Rey.

Det er ikke kun Roberto af fodboldspillere, som måtte gå længe med en positiv test. Paulo Dybala gik hele 47 dage uden at kunne give en negativ test mens det tog Cristiano Ronaldo 19 dage - af den grund missede han den første gruppekamp i Champions League mod netop Barca.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder