Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi mistænker: Fem mand er under luppen

Nyheder - 3. februar 2021
Messi mistænker: Fem mand er under luppen

© Lluis Gene/AFP


I weekenden offentliggjorde avisen El Mundo private detaljer omkring Messis kontrakt med Barca. Der er meget få mennesker, som generelt set har adgang til spillernes kontrakter, og derfor bør det ikke blive et stort mysterie at finde frem til den skyldige. Bartomeu har allerede frataget sig rollen som den skyldige i et interview.

De fem mennesker, som kan åbne op for kontrakternes informationer, er alle under luppen. Messi og Barca har i samarbejde tænkt sig at sagsøge de relevante personer - ligesom El Mundo også får en sag på nakken. Selvom Messi var i hopla mod Bilbao samme dag, som informationerne blev lækket, så har det helt sikkert været en irriteret argentiner, der måtte forberede sig til kampen.

Ifølge RAC1 er følgende fem personer under luppen og mistænkt af Messi og Barca:
- Josep Maria Bartomeu: Tidligere præsident
- Jordi Mestre: Tidligere vicepræsident
- Oscar Grau: Direktør
- Carles Tusquets: Midlertidig præsident - daværende økonomichef
- Roman Gomez Ponti: Juridisk chefAlle fem mand kunne på den ene eller anden måde få indsigt i kontrakterne da de stadig var i klubben. Tusquets er stadig at finde i klubben og han har adgang til kontrakterne, da han fungerer som midlertidig præsident, og derfor er han også under luppen.

Bartomeu var ude og fratage sig ansvaret og slog fast, at det er imod loven, at offentliggøre kontraktlige detaljer om professionelle spillere. Han kunne dog ikke pege på, hvem han tror den skyldige er. En ting er helt sikkert: Messi har tænkt sig at holde fast i sin sag indtil den skyldige er fundet.

Det er desuden i Barcas egen interesse at finde frem til den skyldige, da man dermed kan undersøge dybere, om der er videregivet øvrige detaljer. Desuden vil Tusquets blive afsat på stedet hvis man finder ud af, at han har brudt reglerne.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder