Annonce


Annonce

Annonce

Piqué: Dommerne fløjter til Real Madrids fordel

Nyheder - 5. februar 2021




I et interview i baghaven kom Gerard Piqué ind på forskellige emner og som altid er forsvarsspilleren ikke bleg for at sige sin direkte mening. Det gjorde han igen i går, da han kom ind på dommernes favorisering af Real Madrid - der er nemlig en god grund til det, forsøger Piqué at forklare.

Topdommer Eduardo Iturralde Gonzalez kunne for under et år siden bekræfte, at ni ud af 10 dommere i Spanien er Real Madrid-fans og det hæfter Piqué sig ved. Specielt når det er en dommer selv, som erkender, at de fleste holder med Real Madrid.

- Den anden dag var der en dommer som sagde, at 85% af dommerne i Spanien støtter Real Madrid. Hvordan kan de så nogensinde undgå ikke at fløjte til Real Madrids fordel? Vi taler om en ubevidst handling; selvfølgelig fløjter de til Real Madrids fordel. Jeg respekterer dommernes professionalisme og jeg ved, at de forsøger at udføre et godt stykke arbejde, men hver gang, der er tvivl på banen, så har vi en situation, fortæller han og hentyder til at Real Madrid får tildelt marginalerne af dommerne.

adnordic

Kontrollerer Messi og Ramos hvad der sker i Barca og Real Madrid?
- Nej, jeg er helt overbevist om, at de ikke gør. De har deres status i klubben og kan komme med deres meninger, men derfra og til en beslutning er der langt. Når du har en bestyrelse og en stærk præsident, som har magt, klare idéer og de ønsker at udrette noget, så har spillerne meget lidt at skulle have sagt.

- Sergio Ramos' kontrakt i Real Madrid er et tydeligt eksempel på en klub, som har en stærk præsident, som selv træffer beslutningerne og så kan spillerne ikke gøre noget.

Har du nogensinde taget en Real Madrid-trøje på?
- Nej, aldrig. Jeg har byttet trøjer med Real Madrid-spillere som Ronaldo, Benzema og Ramos med flere. De er en del af min trøjekollektion, men at tage en Real Madrid-trøje på sker aldrig. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué: Dommerne fløjter til Real Madrids fordel

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder