Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Svært med mange udekampe

La Liga - 6. februar 2021
Koeman: Svært med mange udekampe

© FC Barcelona


På Ronald Koemans pressemøde i dag kom han ind på Barcas svære kampprogram, hvor man har spillet utroligt mange udekampe. Der venter snart en håndfuld hjemmekampe, men han erkender, at det har været svært på grund af det pressede program.

Barca har klaret sig hele vejen til semifinalen i Copa del Rey og derfor har man spillet flere kampe end øvrige hold. Desuden har man ikke formået at lukke kampene i ordinær spilletid hvorfor forlænget spilletid har været involveret. Det skete mod Real Sociedad og Athletic Bilbao i Super Cuppen og igen mod Cornellá og Granada i Copa del Rey.

- Det er en svær periode med mange kampe, fire der gik i forlænget spilletid og mange på udebane med mange rejser og hvor vi er hjemme meget sent. Holdet har det godt og har fået rystet Granada-kampen af sig så de er klar til en ny opgave i morgen, men jeg ved ikke, hvem der starter - det ser vi på i morgen.

Piqués kommentarer om dommerne
- Det er hans udtalelse og ansvar. Han sagde, hvad han følte. Jeg var her ikke tidligere så jeg kan ikke kommentere på det. Jeg kan kun kommentere på det i den tid, hvor jeg har været her og det er sandt, at vi ikke har haft heldet på vores side omkring dommerne.

Messis fremtid
- Messi beslutter selv sin fremtid. Som træner ønsker jeg, at han bliver her i mange år. Han giver os meget og han har en masse energi til at hjælpe holdet.Glæde efter Granada-kampen
- Jeg kan ikke skjule, at jeg var glad for holdets attitude. De har vist en utrolig kvalitet og det gør fodbolden så unik. I dag er der sol - men det regner måske i morgen. Vores opgave er at være forberedte på alle situationer og vi tager det kamp for kamp. Lige nu er kampen mod Betis den vigtigste.

Kamp mod Real Betis og Sevilla i samme by
- Det er korrekt, at der er en mulighed for, at vi overnatter i byen efter kampen mod Betis til vi møder Sevilla, men jeg føler, at det er bedst at tage hjem og forberede os på kampen i hjemlige omgivelser. Spillerne er vant til de mange rejser og de foretrækker også at rejse hjem og dernæst tilbage.

Robertos skade
- Robertos skade et et hårdt slag for os. I pausen af kampen mod Granada spurgte jeg om han var okay, og det var han. Otte minutter inde i anden halvleg kom han så til skade. Han er ikke med mod PSG i den første kamp.

Ter Stegen eller Neto i Copa del Rey
- Vi valgte, at Ter Stegen skulle spille mod Granada, men mod Sevilla vælger vi måske anderledes. Vi må se, hvad vi vælger til næste kamp.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder