Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta: Svært at holde på Messi

Transfermarked - 6. februar 2021
Laporta: Svært at holde på Messi

©


Joan Laporta er endnu engang blevet spurgt ind til Lionel Messis fremtid. Det lader til, at Laporta er den store favorit til at vinde præsidentvalget i Barca om en måned og derfor kræver det, at han har en plan klar. Han erkender, at det ikke bliver let at holde på Messi.

- Det bliver ikke let for Messi at blive, da han har tilbud fra andre klubber. Han har det godt i Barca, han elsker klubben og lever godt, men der er klubber, som har givet ham nogle tilbud og vi må se, hvad fremtiden bringer, fortæller Laporta og følger op om Ronald Koeman:

- Som Barca-præsident kræver det, at man træffer nogle svære beslutninger. Koeman er udmærket klar over, at hans job afhænger af resultater og spillet. Som jeg ser det, så er han begyndt at finde rytmen mere og mere. Lige nu er han vores træner og vi skal sørge for at motivere og støtte ham.

Laporta har aldrig lagt skjul på, at Koeman ikke er hans favorittræner. Ikke desto mindre er Koeman træner i klubben i dag og med al sandsynlighed også for resten af sæsonen. Hvad der sker til sommer ved man ikke endnu - det afhænger også af corona-situationen, som har smækket pengekassen i.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder