Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pellegrini: Messi har båret Barca til succes

La Liga - 7. februar 2021
Pellegrini: Messi har båret Barca til succes

© Fernando Ruso


Ronald Koeman vælger med al sandsynlighed at starte med Lionel Messi på banen i aften når Barca på udebane møder Real Betis. Op til kampen har andalusiernes træner, Manuel Pellegrini, talt ud om Messi, som han har mødt mange gange blandt andet med Villarreal, Real Madrid og Málaga.

- Selvom Messi kan have bøvl udenfor banen omkring sin fremtid, så viser han i hver kamp, at han stadig er den samme Messi når han har bolden ved fødderne. Han er en unik og anderledes spiller, som har båret Barca til succes i mange år, fortæller Pellegrini.

- Der er ikke noget i selve kampe, som vi kan udnytte som sådan, men vi skal ind og levere en god kamp med personlighed velvidende at vi er oppe mod nogle rigtig gode spillere. Vi skal undgå at lave fejl og hver enkelt spiller skal ramme et højt niveau, fortæller Pellegrini videre om sit eget holds opgave til kampen.

Barca har brug for de tre point, da Real Madrid i går vendte 1-0 til 1-2 ude mod Huesca på to mål af Varane, så man skal sikre sig sejren i aften for ikke at begynde at falde bagud i tabellen, hvor man dog er 10 point bag Atletico Madrid, som desuden har en enkelt kamp i hånden.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder