Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Sådan starter Barca mod Real Betis

La Liga - 7. februar 2021
Avis: Sådan starter Barca mod Real Betis

©


Der er ikke tid til at gå ned i gear for Barca-spillerne. Kampprogrammet er tæt og efter 120 minutters bold mod Granada er man igen sydpå, hvor Real Betis venter i aften. Det forventes ikke, at Ronald Koeman sparer sine store profiler til det opgør.

Ifølge Sport bliver det Dest, Araujo, Lenglet og Alba i bagkæden mens De Jong og Pedri spiller på hver sin side af Sergio Busquets på midtbanen. Oppe i front må det siges, at Dembélé, Messi og Griezmann er trænerens foretrukne angreb og de ventes også med fra start i aften.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Dest, Araujo, Lenglet, Alba, De Jong, Busquets, Pedri, Dembélé, Griezmann og MessiBarca har Piqué, Coutinho, Roberto og Ansu Fati ude med skade mens ellers er alle øvrige spillere til rådighed hvilket i dette tilfælde giver en bænk med Pjanic, Braithwaite, Puig, Neto, Tenas, Trincao, Matheus, Umtiti, Minugeza og Junior.

Oscar Mingueza fik meget spilletid da der opstod skadesproblemer i forsvaret, men nu er Araujo, Lenglet og Umtiti klar igen og så er Mingueza lige nu fjerdevalg. Desuden spillede han højreback mens Dest og Roberto er ude, men nu hvor Dest er tilbage skal B-spilleren ikke forvente meget spilletid.

Der er kick off på Benito Villamarin klokken 21 på TV2 Sport X.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder