Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqués hold slog Barca B med 1-0

Nyheder - 8. februar 2021
Piqués hold slog Barca B med 1-0

©


Eder Sarabia, som var assistenttræner under Quique Setién mens at han var cheftræner på førsteholdet, er i dag ansat i FC Andorra, som blandt andet ejes af Gerard Piqué. I går var der så kamp mellem Piqués hold FC Andorra og Barcelonas B-hold og her løb Andorra med sejren. 1-0 blev det.

For første gang i sæsonen led Barca B et nederlag på hjemmebane, da den 35-årige Victor Casadesus sørgede for kampens enlige hold sent i kampen. Det var i øvrigt sejr nummer to i lige så mange forsøg for Eder Sarabia efter at han overtog styringen i klubben.

Piqué er i disse dage skadet så han har flere mere fritid end normalt, da han ikke skal med ud på holdets rejser til udekampene. Derfor udnyttede han i går situationen ved at tage ind på Johan Cruyff Stadium for at se kampen live mens at holdkammeraterne forberedte sig til opgøret mod Real Betis godt 1.000 kilometer længere sydpå.Med sejren er FC Andorra stadig på andenpladsen bare to point fra topholdet Gimnastic. Barca B ligger nede på fjerdepladsen med samme antal point som Lleida og Badalona. De er otte point fra toppen, så der er stadig et godt stykke op hvor det virkelig bliver sjovt og det hjalp således ikke, at man ikke fik point mod FC Andorra, som nu er seks point foran Barca.

Topstillingen
1. Gimnastic: 27 point
2. FC Andorra: 25 point
3. Lleifa: 19 point
4. Barca B: 19 point
5. Badalona: 19 point
6. Llagostera: 18 point

Piqués er lige nu inde i den bedste form hvis man kigger på samtlige mandskaber i rækken. Fire sejre og én uafgjort i de seneste fem kampe. Topholdet Gimnastic har tre sejre og to uafgjorte.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder