Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Jongs 100% perfekte afleveringer mod Betis

La Liga - 8. februar 2021
De Jongs 100% perfekte afleveringer mod Betis

©


Frenkie de Jong var udset til at kunne hvile sig mod Real Betis, da Ronald Koeman valgte Miralem Pjanic og Riqui Puig fra start på Benito Villamarin. Desværre for begge hollændere fik De Jong ikke en velfortjent pause. Han kom i spil efter små 11 minutter, da Ronald Araujo pådrog sig en skade.

Normalt ville man sende Samuel Umtiti på banen, men Koeman forklarede efter kampen, at han helst vil have en højre- og venstrefodet spiller i midterforsvaret. Derfor kom De Jong ind til at starte med - og selvom han begik et par fejl i forsvaret, så var han utrolig boldsikker.

I løbet af sine 79 minutter på banen forsøgte han med en aflevering 82 gange - og samtlige afleveringer ramte en medspiller hvorfor hans afleveringsrate ved slutfløjt lå på imponerende 100%. Tættest på kom Antoine Griezmann med 95,5% mens Busquets fulgte op med 93,1%.

Det fortæller dog meget godt hvordan man sagtens kan spille en dårlig kamp selvom afleveringerne sidder i skabet. Busquets var involveret i begge Betis-mål, men var altså utrolig sikker i sine afleveringer, som da også er en af hans klart største kvaliteter.Afleveringsprocent mod Real Betis
1. De Jong: 100%
2. Griezmann: 95,5%
3. Busquets: 93,1%
4. Riqui Puig: 92,5%
5. Clement Lenglet: 91,4%
6. Miralem Pjanic: 91%
7. Oscar Mingueza: 89,4%
8. Jordi Alba: 87,9%
9. Samuel Umtiti: 87.5%
10. Pedri: 86,8%
11. Lionel Messi: 85.7%
12. Trincao: 85.7%
13. Ter Stegen: 85,3%
14. Braithwaite: 84.6%
15. Ousmane Dembélé: 83%
16. Ronald Araujo: 80%

Statistikken kan man dog ikke sammenligne spiller for spiller. Dembélés force ligger i at udfordre og han kommer tit ud i situationer, hvor afleveringerne bliver svære at slå, da de kan være afgørende og flere modstandere har lukket mulighederne ned. Omvendt har forsvarsspillerne i Barca typisk bedre forudsætninger, da de herfra spiller bolden ud på kanten eller op til en af midtbanespillerne, som derfra skal skabe spillet. Ikke desto mindre er et flot af Frenkie de Jong, at komme ind tidligt i kampen og ikke miste en bold gennem en aflevering.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder