Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rekord: Koemans Barca nærmer sig Guadiola og Tito

La Liga - 8. februar 2021
Rekord: Koemans Barca nærmer sig Guadiola og Tito

© FC Barcelona


Ronald Koeman og Barca er ved at få godt gang i maskinen til trods for at det ikke er lige pænt hver gang. I aftes valgte Koeman at rotere på holdet til kampen mod Real Betis og først da Messi kom på banen, blev der åbnet op for offensiven. Tre mål scorede Barca efter argentinerens indhop.

Med sejren over Real Betis gik Barca op på seks udesejre i træk i ligaen hvilket er første gang siden starten af 2019, hvor man under Ernesto Valverde vandt tre udekampe og tre hjemmekampe mellem februar og marts. Forskellen med seks sejre i træk denne gang er, at de alle er kommet på udebane. I 2015/2016 vandt Barca seks udekampe under Luis Enrique.

Valladolid (0-3), Huesca (0-1), Athletic Bilbao (2-3), Granada (0-4) og Elche (0-2) havde alle tabt til Barca på eget græs inden at Real Betis fik mulighed i aftes. Her kom Betis ellers foran med 1-0, men Barca vendte opgøret på hovedet og kom på 1-2 før Betis fik udlignet til 2-2. Det lignede, at der var tale om pointdeling indtil Trincao dukkede op i de døende minutter og scorede sit første mål i Barca-trøjen og dermed sikrede sejren.Rekorden
Næste udfordring for Koeman og spillerne er at udbygge rekorden. Den lyder på 10 sejre i træk som Pep Guardiola og Tito Vilanova satte i 2010/2011 og 2012/2013. For at komme op på siden af den rekord skal Barca således slå Sevilla, Osasuna, Real Sociedad og Real Madrid i de kommende udekampe i ligaen.

Efter et hårdt program fyldt med udekampe venter der faktisk hele fire hjemmekampe i træk efter at man har spillet mod Sevilla om to dage. Her møder man Alavés, PSG, Cádiz og Elche før man møder Sevilla på udebane i ligaen og få dage senere igen på hjemmebane i Copa del Rey.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder