Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman udelukker ikke Araujo til PSG-brag

Champions League - 9. februar 2021
Koeman udelukker ikke Araujo til PSG-brag

© Fran Santiago - Getty Images


Barca og PSG brager sammen i Champions League om en uge og til det opgør er Ronald Araujo yderst tvivlsom. Han kom til skade med sin ankel kort inde i weekendens ligakamp mod Real Betis, men Ronald Koeman vælger ikke at udelukke sin forsvarsspiller, som har været stærk i denne sæson.

- Vi har ikke udelukket ham, men vi må vente med at se, hvordan skaden udvikler sig. Vi har ingen dato for hvornår han er tilbage. Han skal være frisk og klar til kamp først, sagde Koeman da han blev spurgt ind til Araujos situation og mulige deltagelse i Champions League-braget.

Det er umiddelbart svært at vurdere om det bliver Clement Lenglet og Samuel Umtiti eller Clement Lenglet og Oscar Mingueza i forsvaret hvis Araujo ikke bliver klar. Koeman ønsker nemlig højre- og venstrefodet forsvarsspillere i det centrale forsvar hvorfor Frenkie de Jong blandt andet kom på banen for Araujo mod Betis fremfor Umtiti.

Erfaringsmæssigt er der ingen tvivl om, at Umtiti er niveauer højere end Mingueza, men Mingueza har fået godt med spilletid, han er i form og hans naturlige position er i forsvaret til trods for at han har spillet meget på højrebacken i fraværet af Dest og Roberto. Til kampen er Roberto klar mens Dest fortsat er tvivlsom hvorfor en bagkæde mod PSG kunne tyde på at blive Roberto, Mingueza, Lenglet og Alba.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder