Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite: Jeg har mange mål i fødderne

Nyheder - 10. februar 2021
Braithwaite: Jeg har mange mål i fødderne

© Adelantado


Danske Martin Braithwaite kommer ikke på måltavlen i aften når Barca møder Sevilla i Copa del Reys semifinale. Han blev pludselig meldt skadet i går, da Ronald Koeman udtog sin trup, men overordnet set er Braithwaite ikke i tvivl om, at han har mange mål i fødderne.

Braithwaite er en ydmyg og hårdtarbejdende person, som stræber efter at blive bedre gang for gang. Der er ingen tvivl om, at han i perioder har vist det angrebsinstinkt, som Barca har ledt efter siden Luis Suárez, men der har været flere kampe, hvor han er kommet til kort. Han fortæller dog til Canal Football Club, at han er sikker på, at han har mange mål i sig.

- Jeg har mange mål i fødderne. Jeg ved, at jeg nok skal blive succesfuld. Jeg har en stor tro på mig selv og min skæbne og jeg fortsætter med arbejde hårdt, fortæller Braithwaite, som sidste måned udtalte, at der ikke er mulighed for at han forlader Barca hverken i det netop overståede transfervindue eller til sommer. I hvert fald hvis det står til ham.

Braithwaite har spillet med i 27 kampe i denne sæson og scoret seks mål. Det er ikke just guld værd for Barca, men man skal også huske på, at ofte er det som indskifter i de døende minutter eller også har han været isoleret på den ene kant, hvor han har haft langt til mål.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder