Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Zubizarreta: Courtois passede ikke til Barca

Nyheder - 10. februar 2021




Zubizarreta: Courtois passede ikke til Barca

©


Barcas tidligere sportsdirektør Andoni Zubizarreta kan i dag glæde sig over, at han var med til at hente Luis Suárez og Marca-André ter Stegen til klubben. Suárez er en legende i klubben og Ter Stegen er blandt verdens bedste keepere og er godt i gang med at skrive sin egen smukke historie i klubben.

Derudover kommer Zubizarreta også ind på Pedri, som har vist sig at være et fuldstændigt genialt køb til bare fem millioner euro selvom den samlede pris kan stige op til 35 millioner euro. Desuden taler han også om Real Madrids keeper Thibaut Courtois, som Barca for en kort stund overvejede, men valgte at afvise før man forhandlede med Mönchengladbach om Ter Stegen.

Om Pedri
- Hvis hans navn var Pedrinho ville han have kostet 50 millioner euro. Først skal man kigge på, hvilke spillere man allerede har i truppen, men der er ikke tvivl om, at Pedri er en stor spiller (til den pris), fortæller Zubizarreta.

Om Courtois
- Der var ikke mange keepere i verden, som spillede på den måde, som vi ønskede det. Det er der i dag. Vi så, at der var en ung keeper i Tyskland og vi ville virkelig gerne have ham og derfor gik vi efter ham.

- Jeg har altid sagt, at Courtois ville blive en af verdens bedste keepere, men som målmand har han ikke profilen der matcher Barca. Vi var ikke i tvivl om, at vi skulle gå efter en keeper med samme stil som Victor Valdés.

Om Suárez
- Folk fortalte mig, at han ikke havde Barca-DNA og at han ikke var mobil på banen. Men med hans arbejde og kvalitet flød han let ind med Messi og Neymar. Der er ikke behov for at forklare Suárez' karriere i Barca. Suárez vil altid have et rigtig angriber-instinkt. Når han spiller en legende-kamp som 50-årig vil han stadig score mål. Sådan er det med den type spillere.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder