Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Jordi Cruyff: Min far ville stemme på Laporta

Præsidentvalg 2021 - 10. februar 2021
Jordi Cruyff: Min far ville stemme på Laporta

© Imago Images


Joan Laporta håber på, at han i næste måned kan kalde sig for ny præsident i Barca. Der er nemlig valg i klubben den 7. marts og her stiller han op mod Toni Freixa og Victor Font i håbet om at blive klubbens næste præsident. Jordi Cruyff, søn af Johan Cruyff, er sikker på, at hans far ville stemme på Laporta.

- Jeg synes, at svaret til det spørgsmål er klart. Han ville stemme på Laporta. De to har altid haft et godt venskab og de har samarbejdet mange gange før og har også haft et venskabeligt forhold uden fodbold. Jeg er sikker på, at han ville stemme på Laporta - ikke bare denne gang, men hver gang, fortæller Jordi Cruyff og følger op:

- Culés er sultne og ønsker gode tider igen. Laporta bragte tidligere gode tider til klubben og det ønsker folket igen. At Laporta smækkede et stort banner op i Madrid var et stærkt træk.

- Barcas fans skal have følelsen tilbage af at være stolt og følelsen af, at andre hold frygter dem. Spillere taler generelt set godt om Laporta og det siger meget. Selv hvis man spørger Xavi har han fortalt, at Laporta var den bedste præsident, som han spillede under.

Præsidentvalget i Barcelona finder sted den 7. marts.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder