Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Startopstillingen mod Sevilla

Copa del Rey - 10. februar 2021
Officielt: Startopstillingen mod Sevilla

©


Der er pokalbrag på Sanchez Pizjuan i aften når Sevilla tager imod Barca i Copa del Reys semifinale. Her handler det for Barca om at få et godt udgangspunkt, da der også spilles returkamp på Camp Nou. Ronald Koeman har netop sat sin startopstilling ud fra en skadesramt trup.

Barca er uden Piqué, Coutinho, Ansu Fati, Sergi Roberto, Dest, Pjanic og Braithwaite hvorfor det i den grad er et skadesplaget mandskab, som andalusierne skal op mod. I forvejen har Barca det typisk svært på banen.

Hos Sevilla er man uden Ocampos, Navas, Acuña og Óscar. Til gengæld er de tidligere Barca-spillere Rakitic, Munir, Aleix Vidal og Sergi Gomez udtaget til kampen.Koeman har blandt andet valgt både Junior Firpo og Jordi Alba på banen på samme tid mens B-spillere Oscar Mingueza også får plads i startopstillingen. Samuel Umtiti er ligeledes med.

På midten finder vi De Jong, Busquets og Pedri mens angrebet er uberørt med Messi, Griezmann og Dembélé. Ter Stegen får igen lov til at vogte buret i pokalturneringen hvilket er en stor personlig skuffelse for Neto.

FC Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Junior, Mingueza, Umtiti, Alba, De Jong, Busquets, Pedri, Messi, Griezmann og Dembélé

På bænken
Riqui Puig, Neto, Lenglet, Trincão, Matheus, Iñaki Peña, Ilaix, Collado og Konrad

Der er kick off klokken 21. Kampen kan ikke ses i tv'et, men du kan læse et referat her på BarcelonaFC.dk når kampen er slut.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder