Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Derfor ventede jeg med indskiftningerne

Copa del Rey - 11. februar 2021
Koeman: Derfor ventede jeg med indskiftningerne

©


Barca-træner Ronald Koeman skal ikke åbne op for de sociale medier i dag. Han er blevet kritiseret helt ekstremt som følge af sin taktiske plan mod Sevilla og ikke mindst hans manglende indskiftninger. Barca var længe bagud med 1-0, men han valgte først at foretage den første indskiftning med 5 minutter igen, hvor det var for sent for Riqui Puig at gøre en forskel.

- Holdet spillede godt og der var ingen grund til at skifte ud. Jeg valgte at trække den, da jeg ikke så nogen trætte spillere og vi pressede godt i anden halvleg. Jeg er glad for spillernes arbejde, så der var ingen grund til at skifte ud, forklarede Koeman efter kampen og talte videre:

- Det er et dårligt resultat. Vi kæmpede i hele kampen og vi fik ikke det med, som vi håbede på. Vi skulle helt sikkert have haft et straffespark. Dommer Lahoz var generelt set god og det er ikke fair, at man peger på ham. Men der var en situation, hvor vi skulle have straffespark og jeg aner ikke hvorfor VAR ikke kiggede den igennem.

- Lenglet har det helt fint. Han har ingen fysiske problemer. At spille med Umtiti og Mingueza var ene og alene min beslutning.

- Returkampen bliver selvfølgelig svær nu hvor vi har tabt 2-0. Vi havde håbet på, at vi kunne score på udebane, da det er vigtigt i pokalturneringen over to kampe, men på hjemmebane kan Barca klare alt, lød det fra Ronald Koeman efter opgøret.

Koeman og spillerne får ingen tid til at slappe af. Allerede lørdag er de i aktion igen når Alavés gæster Camp Nou.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder