Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

RFEF åbner sag mod Piqué for dommer-kritik

Nyheder - 11. februar 2021
RFEF åbner sag mod Piqué for dommer-kritik

I sidste uge valgte Gerard Piqué at lade sig interviewet af velkendte DjMariio, hvor man blandt andet kom ind på dommerne i spansk fodbold. Der har i årevis været stor kritik af dommerne og Piqué hæftede sig ved nogle ord, som topdommer Eduardo Iturralde González udtalte for noget tid siden.

Iturralde González forklarede nemlig at 9 ud af 10 dommere i Spanien er Real Madrid-fans, og af den grund får Real Madrid altid marginalerne med sig, mener Piqué, som altså åbent har sat spørgsmålstegn ved dommernes arbejde og derfor har RFEF ifølge Cadena SER åbnet en sag mod Barcas skadede forsvarsspiller.

- Den anden dag var der en dommer som sagde, at 85% af dommerne i Spanien støtter Real Madrid. Hvordan kan de så nogensinde undgå ikke at fløjte til Real Madrids fordel? Vi taler om en ubevidst handling; selvfølgelig fløjter de til Real Madrids fordel. Jeg respekterer dommernes professionalisme og jeg ved, at de forsøger at udføre et godt stykke arbejde, men hver gang, der er tvivl på banen, så har vi en situation, forklarede Piqué for en uges tid siden.- Sidste sæson i La Liga er en af de mest groteske oplevelser i mit liv. Hvis vi sammenligner fordele givet mellem Barca og Madrid, så er der en kæmpe forskel, slog Piqué yderligere fast.

At sætte spørgsmålstegn ved dommernes integritet er typisk lig med en bøde, som Piqué i sin karriere har betalt mange af for at sige sin mening. Uanset om han får en bøde eller ej i denne omgang, så hjælper det ikke - han vil fortsætte med at sige sin mening. Den holdning har han altid haft.

Hvor stor en bøde Piqué kan forvente vides ikke. Det kan også ske, at forbundet vælger at droppe sagen.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder