Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG holder vejret: Neymar udgik med skade

Nyheder - 11. februar 2021
PSG holder vejret: Neymar udgik med skade

© Getty Images


Om under en uge tager Barca imod PSG i Champions League og her venter der et hæsblæsende opgør. Der er ingen tvivl om, at PSG's indstilling til kampen højst sandsynligt bliver anderledes end øvrige år, da Barca slet ikke er på det niveau, som typisk kender dem for.

PSG har til gengæld heller ikke været flyvende i denne sæson og deres håb om at gå videre mod Barca led et mindre knæk i weekenden, da Angel Di Maria blev skadet og han vurderes ude af første kamp mod Barca. I går var PSG så i spil i den franske pokalturnering og her startede blandt andet Neymar inde.

Neymar er den store stjerne i PSG og med ham på holdet vil alle modstandere få et problem. Men PSG måtte sande en kedelig nyhed, da Neymar efter en time måtte udgå med en skade. Det vides endnu ikke hvor længe han er ude eller om han misser kampen mod Barca, men i PSG holder man vejret, da Neymar alene kan være forskellen på om PSG går videre mod Barca eller ej.

- Neymar havde bøvl med lysken, men vi ved først mere i morgen (i dag, red.). Lige nu ved vi ikke hvordan situationen er, forklarede PSG-træner Mauricio Pochettino efter PSG's sejr mod Caen i aftes. Dermed kommer der altså først nyt fra PSG i dag og spørgsmålet er hvor hårdt ramt Neymar egentlig er.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder