Annonce


Annonce

Annonce

Top 10: Mest loyale fodboldspillere lige nu

Toplister - 12. februar 2021




Typisk bliver en fodboldspiller stemplet som loyal hvis han har været i klubben i mange år og dermed afvist tilbud løbende. Det er ingen hemmelighed, at Lionel Messi siden han brød igennem på den store scene konstant har fået tilbud, men han har altid afvist dem.

I sommers valgte han dog at trække stikket, da han ønskede at skifte, men den daværende præsident, Josep Bartomeu, var iskold: Find en klub, som vil betale din frikøbsklausul på 5,2 milliarder kroner midt i corona-tiden eller bliv i Barca. Messi havde intet valg end at blive mod sin vilje. Til gengæld kan han glæde sig over, at Bartomeu og bestyrelsen trådte tilbage nogle måneder senere.

Messi har været i Barca i 16 år og 8 måneder hvilket sender ham op på andenpladsen over aktive spillere, som har været i deres klub længst tid. Man skal til Rusland for at finde Igor Akinfeev, som har spillet i CSKA Moskva i hele 17 år og 8 måneder. Her får du den totale liste.

adnordic

Top 10: Mest loyale fodboldspillere
1. Igor Akinfeev (CSKA Moskva): 17 år og 8 måneder
2. Lionel Messi: (FC Barcelona): 16 år og 8 måneder
3. Mark Noble (West Ham): 16 år og 8 måneder
4. Sergio Alvarez (Celta Vigo): 16 år og 2 måneder
5. Oier (Osasuna): 15 år og 2 måneder
6. Jessy Moulin (Saint-Etienne): 15 år og 2 måneder
7. Francesco Magnanelli (Sassuolo): 15 år og 2 måneder
8. Giorgio Chiellini (Juventus): 15 år og 2 måneder
9. Sergio Ramos (Real Madrid): 15 år og 2 måneder
10. Sammy Bossut (Zulte Waregem): 14 år og 2 måneder

Som det fremgår af listen spillere fire af de mest loyale spillere i Spanien. Messi, Alvares, Oier og Sergio Ramos. Det antal kan dog blive reduceret til tre, da Sergio Ramos angiveligt har valgt at afvise Real Madrids tilbud på en forlængelse og forsvarsspilleren ventes at forlade klubben denne sommer.

Spørgsmålet hænger også over Messi. Han har til sommer smutte gratis og her bliver det op til den nye præsident at overbevise argentineren om at blive i klubben - hvis Messi vælger at skifte, så vil utallige klubber stå i kø for at få fingrene i hans underskrift. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Top 10: Mest loyale fodboldspillere lige nu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder