Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca er pisket til sejr i aften

La Liga - 13. februar 2021
Barca er pisket til sejr i aften

©


Barca og Alavés tørner sammen på Camp Nou i aften og her er catalanerne pisket til at hente sejren. Først og fremmest gælder det om at slå tilbage ovenpå nederlaget til Sevilla så man igen kommer får øget selvtilliden. Men der er flere grunde.

Real Madrid spillede i midtugen deres ligakamp nummer 22 og da de slog naboen fra Getafe med 2-0, er de nu tre point foran Barca i tabellen. Derfor skal der en sejr på bordet i aften for at holde Real Madrid i snor i kampen om andenpladsen. Selvom Barca går efter mesterskabet, så gælder det først om at erobre andenpladsen og dernæst er der stadig en håndfuld point op til Atletico Madrid, som spiller deres kamp nummer 21 i dag klokken 14 ude mod Granada.

Desuden skal kampen mod Alavés bruges til som springbræt til den vigtige Champions League-kamp mod PSG på tirsdag. Her er det ekstremt vigtigt, at Barca kommer igennem aftenens kamp uden skader og med tre point så man kan gå ind til PSG-kampen med ro i sinde og med øget selvtillid. En fadæse i aften vil sætte et enormt og unødvendigt pres på mandskabet forud for Champions League-braget.

Kigger man på statistikken så har Barca vundet alle hjemmekampe mod Alavés siden 2016. Dengang tabte man 1-2 men har så på Camp Nou siden vundet 3-1, 2-1, 3-0 og 4-1.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder