Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Vi kan slå PSG

Champions League - 14. februar 2021
Koeman: Vi kan slå PSG

Ronald Koeman valgte at rotere i startopstillingen mod Alavés lørdag aften og det skulle vise sig at være en god idé. Han havde naturligvis PSG-kampen i tankerne og til trods for at man valgte at stille alternativt op, vandt man sikkert med 5-1 efter et par håndfulde forrygende minutter i anden halvleg med tre mål indenfor kort tid.

Efter opgøret slog Koeman fast, at selvtilliden er god og at man er sikre på, at man kan slå PSG, som desuden kommer til Barcelona uden Neymar og Di Maria - to vigtige brikker i franskmændenes offensiv.

- Holdet gør det godt og har det godt. Vi er sikre på, at vi kan vinde opgøret mod PSG efter at have spillet mod et hold, som typisk er stærke i defensiven. PSG har skader, men det har vi også. Kampen er meget lige, men det kræver en god præstation for at gå videre. Vi er inde i en god periode og vi har selvtilliden i orden, fortalte Koeman i går efter kampen mod Alavés og satte et par ord på verdens bedste fodboldspiller:

- Messi er vigtig. Han er i en fantastisk form og vi alle ved, at han er afgørende, det har han altid været. Han er fokuseret, han er glad og med ham er alt lettere.

Om ligadebutanten Ilaix Moriba
- Det er vigtigt, at han lærer fra det. Den aflevering, som han slog, må man aldrig slå på tværs af banen i sådan en position. Men derudover spillede han en god kamp og deltog i det offensive spil ligesom han var med tilbage for at forsvare.

Om Trincao
- At tro på sig selv er vigtigt. Man skal acceptere, at enhver spiller kræver tid til at falde til og jeg synes, at han er ved at være der. Han træner godt og det begynder han at vise på banen.

Om VAR
- Det er bedre ikke at snakke om det. Jeg har et trænerteam, som jeg stoler på, og de fortalte mig, at der ikke var offside.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder